معمولا یکی از مواردی که در اکثریت مواقع باعث میشود تا افراد برای سفر به استانبول تعلل داشته باشند، عدم اطلاع از هزینه سفر به استانبول است. هرچند اهمیت این مسئله را نباید دست کم گرفت چرا که برای سفر به مقاصد مختلف از جمله استانبول، باید بدانید که چگونه هزینههای پرداختیتان را مطابق با تمامی نیازهایتان مدیریت کنید.
هزینه های سفر به استانبول شامل رزرو تور استانبول (بلیط رفت و برگشت با هواپیما + رزرو هتل)، حمل و نقل درون شهری و تفریحات استانبول می شود. زمانی که هزینه ها را مدیریت کنید، سفری خاطره انگیز و بدون دغدغه را تجربه خواهید کرد.
استانبول معمولا یکی از مقاصد ثابت گردشگران برای سفر است و یکی از دلایل این محبوبیت نیز ثروتهای تاریخی و فرهنگی نهفته در این شهر است. این شهر با جغرافیای غنی خود در دو قاره، میزبان تمدنهای مختلفی بوده که موجب پیدایش طبیعتی جذاب در این شهر مدرن و پویا شدهاند.
بنابراین برای رفتن به آن، بهتر است هزینههای پیش از سفر تا انتهای آن را به خوبی تخمین بزنید. در این صورت، لذت ناشی از انتخابتان هم برایتان ماندگار خواهد شد. در ادامه متن از مجله گردشگری پرشین هتل، هزینه سفر به استانبول را بر اساس درجه استاندارد، متوسط و لوکس به صورت مجزا و بر اساس تجربه واقعی سفر به این شهر توضیح میدهیم تا با مطالعه آن، به طور کاملا واقع بینانهای، هزینه سفر به استانبول را برآورد کنید.
لیر یا دلار؟ دغدغه اصلی هزینه سفر به استانبول
اگر قصد دارید پیش از سفر، هزینه سفر به استانبول را برآورد کنید، پس باید در رابطه با این کشور و واحد پولیاش هم اطلاعاتی را به دست آورید. در این صورت با آگاهی کامل، هزینه سفر به استانبول خود را مدیریت خواهید نمود. واحد پول مردم استانبول همانند سایر شهرهای ترکیه، لیر است. قیمت هر لیر ترکیه نیز بسته به نوسانات، متفاوت است.
برای تهیه ارز این کشور میتوانید به صورت مستقیم از صرافیهای داخل ایران با معادل واحد ایرانی چنج کنید یا پول خود را به دلار تبدیل کرده و بعد از رسیدن به استانبول، دلارتان را به لیر تبدیل کنید. البته به دلیل نوسانات زیادی که لیر ترکیه تجربه میکند، بهتر است به سراغ گزینه دوم یعنی خرید دلار بروید.
بودجه و شرایط مختلف افراد در سفر به استانبول
شرایط افراد مختلف در سفر به استانبول با یکدیگر متفاوت است. در واقع هر شخص بسته به بودجه و موقعیت خود، تصمیم به مدیریت هزینههای پیشرویش میگیرد. در ادامه؛ هزینههای سفر ارزان، متوسط و لوکس به استانبول را با هم مقایسه میکنیم.
هزینه سفر به استانبول با قیمت ارزان
اگر قصد دارید سفری با کف تمامی هزینهها به استانبول داشته باشید، میتوانید برای هر نفر در روز هزینهای در حدود 36 دلار ( حدود 650 لیر ) را در نظر بگیرید. 300 لیر هم برای هزینه اسکان در یک هاستل کنار بگذارید. برای پرداخت هزینههای روزانه سفر به استانبول همچون هزینه حملونقل عمومی، یک وعده صبحانه ساده از دکههای سیمیت کنار خیابان، صرف ناهار و شام در رستورانهای محلی و ... هم 150 لیر در نظر بگیرید.
150 لیر دیگر نیز جهت بازدید از حمامهای عمومی و معروف ترکیه و بلیت ورودی یک جاذبه دیدنی در این شهر و ... برآورد کنید که تمامی این هزینه ها مطابق با تجربیات و برآوردهای انجام شده صورت گرفته است. در ادامه روزتان هم میتوانید مشغول انجام آن دسته از فعالیتهایی شوید که رایگان بوده و هزینهای روی دوشتان نمیگذارند. در این صورت نگرانیتان از بابت مدیریت هزینه سفر به استانبول هم کاهش خواهد یافت.
هزینه سفر به استانبول با قیمت متوسط
هزینه سفر به استانبول با هزینههای متوسط برای هر نفر در روز 83 دلار ( 1500 لیر ) خواهد شد. 1000 لیر را برای اقامت در یک هتل میانرده کنار بگذارید. 500 لیر باقیمانده را هم میتوانید صرف هزینههای دیگر کنید. به عنوان مثال هزینه حملونقل با وسایل نقلیه عمومی، استفاده چندباره از تاکسیهای خیابانی استانبول، صرف یک وعده صبحانه ترکی سنتی، میان عده غذایی خیابانی و شام در رستورانی محلی، ورودی چند موزه و بلیط تور غذاهای خیابانی و...
هزینه سفر به استانبول با لوکس ترین خدمات
اگر خیلی به فکر میزان هزینه سفر به استانبول نیستید و قصد جدی مبنی بر مدیریت هزینههای پیشرویتان ندارید، پس سفر شما را میتوان سفری لوکس دانست. سفری که بهتر است برای هر نفر در روز 276 دلار ( 5000 لیر ) کنار بگذارید. با این بودجه طبیعتا باید مبلغی در حدود 2500 لیر را هم برای اقامت در یک هتل بوتیک لوکس کنار بگذارید. 2500 لیر مابقی را هم میتوانید آزادانه خرج کنید.
هزینه تاکسی، صبحانه لوکس ترکی و صرف ناهار و شام در رستورانهای بینالمللی، یک تور با همراهی لیدر محلی که به خوبی شما را با استانبول و جاذبههای مختلف آن آشنا سازد. سپری کردن تجربههای سرگرمکنندهای همچون کلاس آشپزی غذاهای ترکی، حمام ترکی همراه با ماساژ، سفر دریایی در تنگه بسفر در هنگام غروب آفتاب و... از دیگر تفریحاتی هستند که هزینه سفر لوکستان به استانبول را لذتبخش میسازند. طبیعتا در چنین سفری، درگیر محاسبه دقیق هزینه سفر به استانبول نبوده و از دقیقه به دقیقه آن، لذت میبرید!
هزینه قسمت های مختلف سفر به استانبول
اگر قصد برآورد میزان هزینه سفر به استانبول را دارید، طبیعتا باید به عوامل مهمی هم توجه داشته باشید. عواملی که نقش و هزینه آنان در طول سفرتان و در محاسبه نهایی هزینه سفر استانبول را به هیچ عنوان نمیتوان نادیده گرفت.
اتوبوس فرودگاه به میدان تکسیم
Havabus/Havaist سرویس رسمی اتوبوس فرودگاهی استانبول برای حملونقل قابلاعتماد مسافران مختلف به فرودگاه های استانبول به مقاصد مختلف است. این اتوبوسها از هر دو فرودگاه یعنی فرودگاه صبیحا گوکچین و فرودگاه آتاتورک به صورت شبانهروزی، مسافران را به میدان تکسیم منتقل میکنند. هزینه این اتوبوسها در هزینه سفر به استانبول را بین 50 تا 52 لیر در نظر بگیرید. هرچند توجه داشته باشید که هزینه موردنظر بعد از سوار شدنتان به صورت نقدی دریافت شده و کارت پذیرفته نخواهد شد.
تاکسی خصوصی فرودگاه
اگر با توجه به شرایطی که دارید، خیلی درگیر برآورد هزینه سفر به استانبول نمیشوید، میتوانید از سرویس نقلوانتقال خصوصی فرودگاه استفاده کنید. در این صورت، راننده شما را در فرودگاه ملاقات کرده و به محل اقامتتان خواهد برد. هزینه خدمات این سرویس از فرودگاه استانبول یا صبیحا در حدود 490 لیر است. در کل تاکسی خصوصی برای آن دسته از مسافران مناسب است که نگرانی برای افزایش هزینه سفر استانبول ندارند!
سیم کارت
در محاسبه هزینه سفر استانبول باید خرید سیمکارت را یک هزینه جانبی بدانید. گردشگران در هنگام خرید سیمکارت در ترکیه، معمولا با محدودیتهایی مواجه هستند. چندین اپراتور فعال وجود دارند که میتوانید انتخابشان کنید اما فقط یک « بسته توریستی » برای افراد غیرمقیم ارائه میشوند.
هرچند بهتر است خرید سیمکارت از Vodafone را انتخاب کنید. با این خرید، 20 گیگابایت اینترنت، تماس، اعتبار پیامک و استفاده نامحدود از WhatsApp با اعتبار 60 روزه را دریافت خواهید نمود. در کل میتوان گفت خرید سیمکارت، تاثیر چندانی روی هزینه سفر استانبول شما ندارد.
اقامت
یک شب اقامت در هاستل: هزینه یک شب اقامت شما در یک هاستل ( خوابگاه ) استاندارد، حدودا 300 لیر خواهد بود.Hostel Le Banc در Beyoglu گزینه مناسبی با این میزان هزینه محسوب میشود. البته اگر قصد دارید بیشتر از یک شب در استانبول بمانید، در هزینه سفر استانبول، پسانداز کنید یا اتاق خود را با افراد دیگر به اشتراک بگذارید، طبیعتا برای شما گزینههای مقرون به صرفهتری هم وجود دارند.
یک شب اقامت در هتل متوسط: هزینه اقامت در مرکز استانبول برای یک هتل میانوعده برابر با 1000 لیر است. ( البته اگر اتاق دو تخته را انتخاب کنید. ) هتل 38 شیشلی، قیمت بالاتری دارد اما اگر قصد اقامت در منطقه محلی و نزدیک به حملونقل عمومی را دارید، گزینه مناسبی برایتان محسوب میشود.
یک شب اقامت در بوتیک هتل: بوتیک هتلهای ویژهای در استانبول وجود دارند. یکی از محبوبترین بوتیک هتلهای استانبول، Empress Zoe است. هزینه یک شب اقامت در این هتل با یک وعده صبحانه ترکی و حمام ترکی در حدود 2500 لیر خواهد بود. اگر افزایش هزینه سفرتان به استانبول، چندان برایتان اهمیت ندارد، بد نیست خودتان را به لذت اقامت در بوتیک هتلهای سنتی استانبول دعوت کنید.
استانبول کارت ( کارت حمل و نقل عمومی )
اگر قصد استفاده از وسایل حملونقل عمومی در استانبول را دارید، طبیعتا خرید یک کارت حملونقل شارژری هم برایتان ضروریست. این کارت برای مترو، اتوبوس، دلموش، تراموا و مهمتر از همه، کشتیهای محلی مناسب است. در مقایسه با خرید بلیطهای الکترونیکی تک سفری یا چند سفری، استانبول کارت به شما این امکان را میدهد که کرایه کمتری را پرداخت کنید.
استانبول کارت را میتوانید با مبلغی در حدود 50 لیر از کیوسکهای مخصوص فروش استانبول کارت یا دکههای روزنامهفروشی خریداری کنید. یکی از ویژگیهای مثبت استفاده از استانبول کارت این است که امکان به اشتراکگذاری آن برای حداکثر پنج نفر وجود دارد. در چنین شرایط هم خودتان و هم دیگر افراد اطراف شما، به درستی هزینه سفر به استانبول را مدیریت خواهید نمود.
کرایه مترو / اتوبوس / کشتی تکی
علاوه بر هزینه مترو استانبول و اتوبوس، کرایههای حملونقل عمومی در استانبول با نرخ ثابت 7.67 لیر یکطرفه برای دارندگان Istanbul Kart ضروری است. اگر قصد خرید بلیط الکترونیکی تکی را داشته باشید، هزینهای دو برابر و حدود 15 لیر را برایتان به دنبال خواهد داشت. اگر سفری چند مرحلهای دارید، کرایههای ترانسفر برای اولین سفرشان در 5:49 لیر خواهد بود. طبیعتا اگر مقاصد مختلفی داشته باشید، در بحث برآورد کلی هزینه سفر به استانبول بعد از اتمام سفر، سهم زیادی هم به کرایههای پرداختیتان اختصاص خواهد یافت.
کرایه تاکسی
استانبول سه نوع تاکسی زرد ( استاندارد )، فیروزهای ( با هزینه 20 درصد بیشتر ) و مشکی ( لوکس، دو برابر گرانتر ) دارد. هزینه تاکسیهای زرد برای رفتوآمد برای هر نقطه از شهر ( به استثنای فرودگاه ) بین 30 تا 80 لیر خواهد بود. تاکسیهای زرد استانبول به کیلومترشمار هم برای محاسبه قیمت مجهز بوده و قیمت پایه از 6.30 تا 9.80 لیر برای شروع است.
توجه داشته باشید که کرایههای روز و شب یکسان هستند. برای مثال اگر تاکسی را از تکسیم به بالات کرایه کنید، باید حدودا 50 لیر را پرداخت کنید. هزینه تاکسیها در استانبول متناسب با توان اقتصادی شهروندان و گردشگران در نظر گرفته شده است. اما اگر به دنبال مدیریت هرچه بیشتر هزینههایتان هستید، میتوانید از برنامههایی همچون Uber، BiTaksi و Itaksi استفاده کنید.
هزینه یک لیوان چای در استانبول
اگر قصد نوشیدن یک لیوان چای در کافههای معمولی استانبول را داشته باشید، باید هزینهای در حدود 3 لیر را پرداخت کنید. البته اگر آن را از فروشندههای خیابانی یا قهوه خانههای بازاری تهیه کنید، طبیعتا هزینه کمتری را هم پرداخت خواهید کرد. هرچند مطمئن باشید تنها یک بار به خوردن چایهای معروف استانبول در فنجانهای بلور کمر باریک به یک بار ختم نخواهد شد. بنابراین در حسابوکتاب هزینه سفر به استانبول، برای روزی سه فنجان آماده باشید.
هزینه یک فنجان قهوه ترک
بد نیست بدانید قهوه ترکی استانبول توسط یونسکو به رسمیت شناخته شده است. قهوه به طور سنتی برای اواخر روز و با هزینه 7 لیر رزرو میشود و میتوانید آن را با چای یا صبحانهتان میل کنید. اگر از آن دسته افرادی هستید که قهوه سرد یا لاته را ترجیح میدهید، طبیعتا کمبودی در کافههای مد روز در استانبول مشاهده نخواهید کرد! یک قهوه شیری به سبک ایتالیایی یا آمریکانوی سرد، هزینهای تقریبا پنج برابر قیمت یک قهوه ترکی را روی دستتان خواهد گذاشت. البته اگر کافهای که انتخاب میکنید در یک منطقه توریستی خاص باشد، طبیعتا باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید.
هزینه صبحانه ترکی
کمتر مسافری به استانبول میرود و خود را به خوردن صبحانه آن دعوت نمیکند! بنابراین در محاسبه هزینه سفر استانبول، بهتر است جایگاه خاصی را به این تجربه خوشطعم و خاص اختصاص دهید. برای انتخاب صبحانه موردنظرتان، هزاران گزینه پیشروی شما قرار دارند. به عنوان مثال کافه ولوت بالات، هزینهای در حدود 150 لیر را برای هر نفر دریافت میکند. معمولا زمانی که اقدام به سفارش صبحانه ترکی میکنید، در نهایت نیز با حجم غذای زیادی مواجه میشوید. هرچند این امکان هم برایتان وجود دارد که گزینههای موجود در بشقاب صبحانهتان را کم و زیاد کنید.
یکی از مکانهای موردعلاقه گردشگران برای صرف صبحانه ترکی، خیابان صبحانه در محله بشکیتاش است. در صورت رفتن به این خیابان، تعداد قابلتوجهی از کافهها را مشاهده خواهید کرد که از صبح زود به استقبال مشتریان مینشینند. به عنوان مثال هزینه بشقابهای کوچک صبحانه در Cakmak Kahvalti Salonu از 2 تا 8 لیر متغیر است. هرچند توصیه میکنیم از کنار امتحان بال کایماک (کرم و عسل گاومیش لخته شده) با 13 لیر و تاهین پکمز ( تاهینی و ملاس انگور) با 10 لیر به راحتی عبور نکنید! معمولا خوردن صبحانه ترکی آنقدر به جان افراد میچسبد که در حین تهیه آن، خیلی نگران افزایش هزینه سفر استانبول نمیشوند.
قیمت غذای دو نفره متوسط در یک رستوران ترکی
اگر قصد سفر به استانبول را دارید، توصیه میکنیم همچون استانبولیها عمل کنید. به عنوان مثال تا جایی که برایتان مقدور است، غذایتان را در رستورانهای محلی ترکیه بخورید. در حالت عادی انتظار میرود برای صرف یک وعده غذای ترکی، مبلغی در حدود 200 تا 360 لیر را هزینه کنید. مسافران بسیاری وجود دارند که از هزینه سفر استانبول خود صحبت میکنند. به عنوان مثال از پرداخت مبلغی در حدود 140 لیر برای خوردن یک پرس کباب، برنج و آیران ( نوشیدنی ماست خوشطعم محبوب ) در رستورانهای کافهتریایی استانبول میگویند.
قیمت یک غذای دو نفره در کافه رستورانی بین المللی
همچون بسیاری از شهرهای دیگر جهان، غذاهای بینالمللی در مقایسه با غذاهای ترکی، قیمت بالاتری را دارند. هرچند این مسئله به موقعیت مکانی و کیفیت رستورانی که آن را انتخاب میکنید هم بستگی دارد. اما معمولا برای خوردن غذا در یک کافه رستوران بینالمللی باید مبلغی در حدود 350 تا 500 لیر را پرداخت کنید. هرچند برای خرید سوشی یا پاستا، مبلغی در حدود دو برابر مبلغ ذکر شده پرداخت میشود. در این میان برای سوشی یا پاستا تا حدود دو برابر این مبلغ را باید بپردازید.
قیمت غذاهای خیابانی ترکی
ترکیه به غذاهای خیابانی که در دکههای کنار ساحل یا پارک به فروش میرسند، معروف است! برای خریدن یک دونر کباب، بالیک اکمک ( کاسه ماهی کبابی ) یا ایکلی کوفته ( کبیه شکم پر ) باید در حدود 40 لیر هزینه کنید. هرچند با این قیمت میتوانید یک وعده غذایی خیابانی قابلتوجه همچون یک بشقاب پر از تاووک پیلاو ( مرغ و برنج ) هم برای خودتان تهیه کنید.
خوراکی های دیگر
علاوه بر غذای خیابانی استانبول، پیشنهاد میکنیم به هیچ عنوان از کنار باقلوای ترکی نگذرید! یک تکه باقلوای ساده در جایی مانند Karakoy Gulluoglu چهارده لیر قیمت دارد. در حالی که می توانید تا 150 لیر را برای havuc dilim ( باقلوای پسته غول پیکر با بستنی ترکی ) در کافه رستوران حافظ مصطفی 1864 تاریخی هزینه کنید.
هرچند بهتر است در این بین، خیلی نگران مدیریت هزینه سفر استانبول نباشید! باقلوایی که میخرید، حجم زیادی دارد و حتی میتوانید آن را به صورت اشتراکی هم نوش جان کنید. هزینه خوراکیهای سوپر مارکتی همچون شکلات شیری پسته ای داماک حدود 16 لیر، یک بطری کوچک آب پرتقال یا آب انار تازه حدود 15 لیر و یک بطری آب حدود 4 لیر است.
خرید لوازم بهداشتی
اگر قصد مدیریت کامل تمام هزینه سفر استانبول خود را دارید، پس بهتر است حتی به جزئیترین نکات هم توجه نشان دهید. به عنوان مثال اگر خریدی دارید، از بازارهای محلی انجام دهید. در غیر اینصورت چارهای ندارید که برای انجام خریدهایتان به بازارهای بزرگ بروید و برای خرید یک عدد صابون حمام ترکی 35 لیر، ضد آفتاب 170 لیر، مسواک 16.5 لیر و ژل ضدعفونی کننده دست 9 لیر بپردازید.
پاس بازدید، بهترین گزینه جهت بازدید مقرون به صرفه
اگر قصد رفتن به موزه های استانبول بروید، حتما پاس بازدید هم تهیه کنید. در این صورت، ورودی 10 موزه و جاذبه تاریخی را هم دریافت خواهید کرد. همین کار باعث میشود تا مدیریت بهتری روی هزینه سفر استانبول خود داشته باشید.
هزینه ورودیه برج گالاتا استانبول 130 لیر، کاخ توپکاپی و حرم 200 لیر، موزه باستان شناسی استانبول 60 لیر، موزه هنرهای ترکی و اسلامی 60 لیر و موزه Galata Mevlevihanesi 25 لیر است. لازم به ذکر است که در پاس موزهها، تمامی این جاذبهها موجود هستند. مزیت تهیه پاس این است که دیگر نیاز نیست در صفهای طولانی برای ورود به صفهای گردشگری بایستید!
نمایش Whirling Dervishes
طبیعتا یکی از دیدنیترین نمایشها در استانبول، تماشای رقص سمای اصیل دراویش است. برای بازدید از نمایش، باید هزینهای در حدود 545 لیر را پرداخت کنید. هرچند اگر دفعه اولتان است که به استانبول سفر میکنید و توجه زیادی هم به مدیریت تمامی هزینهها دارید، شاید این مبلغ کمی زیاد به نظر برسد اما با توجه به آمار رضایت بالای بسیاری از مسافران و شهروندان، باید گفت این نمایش ارزش یکبار هزینه کردن را دارد.
حمام لوکس درمانی
معمولا بخش عمده ای از سفر به استانبول، حمامهای موجود در آن و فضای خاصشان است. لذت اسکراب لایهبردار و شستوشوی کوپوک را کمتر مسافری میتواند از یاد ببرد! برای رفتن به حمامهای فانتزی، باید مبلغی در حدود 700 تا 800 لیر را پرداخت کنید. در میان حمامهای معروف استانبول، حمام آقا حمامی در نزدیکی میدان تکسیم و حمام کیلیچ علی پاشا که در محله کاراکوی قرار دارد، هر دو مجهز به امکانات مجلل و خدمات باکیفیتی هستند.
توجه داشته باشید که قیمتها منحصر به خدمات هستد. بنابراین توصیه میکنیم حدودا 10 تا 20 درصد از هزینه را به عنوان انعام به درمانگر ناتر یا دلاک خود بدهید. البته که جایگزینی اقتصادیتر هم برای مسافران استانبول وجود دارد و آن هم بازدید از حمامهای عمومی استانبول است.
جایی که اتاقهای مشترک آن به دو بخش زنانه و مردانه تقسیم میشوند. در این حمامها با پرداخت حدودا 100 لیر میتوانید در بخار حمام غوطهور شده و نهایتا برای یک لایهبردار یا ماساژ فوم، هزینهای در حدود 25 لیر را پرداخت کنید. برخلاف تصور اکثریت افراد، رفتن به حمام تاثیر بسیاری روی هزینه سفر استانبول نمیگذارد.
پول نقد یا کارت در استانبول
معمولا نود و نه درصد از رستورانها، کافهها، بارها و فروشگاههای موجود در استانبول، کارتهای اعتباری از جمله ویزا و مسترکارت را میپذیرند. این مسئله برای هتلهای استانبول هم صدق میکند. اما برای بازارهای کوچک، فروشگاههای رفاهی، غذاخوریهای محلی و تاکسی به پول نقد نیاز دارید. بسیاری از مغازههای کوچکتر در ترکیه، محدودیتهایی مبنی بر خرید کارت دارند. یعنی اگر قرار است هزینه موردنظر را با کارت پرداخت کنید، موظف به رعایت آستانه خاصی خواهید بود. در چنین شرایطی، طبیعتا به همراه داشتن پول نقد ضروری است.
نکاتی برای پس انداز پول در هزینه های سفر به استانبول
سعی کنید در فصل تابستان برای رفتن به استانبول، برنامهریزی نکنید. معمولا قیمت اقامت و بلیط هواپیما استانبول در ماههای ژوئن و آگوست افزایش مییابد. در صورتی که اگر فصل زمستان یا پاییز را برای سفرتان انتخاب کنید، طبیعتا میتوانید از تخفیفهای عالی و غیرفصلی هم بهرهمند شوید. توجه به چنین نکاتی باعث میشود تا به طور دقیقتری، هزینه سفر استانبول را مدیریت کنید.
حتما در ابتدای سفر، استانبول کارت خود را تهیه کنید. معمولا کرایههای مترو، کشتی، تراموا و اتوبوس در صورت استفاده از استانبول کارت در مقایسه با خرید بلیط تکی، 50 درصد کمتر است. برای جلوگیری از افزایش هزینه سفر استانبول، همچون مردم محلی استانبول غذا بخورید.
غذاهای محلی استانبول معمولا قیمت بهتری نسبت به وعدههای غذایی بینالمللی دارند. رستورانهای محلی خارج از مناطق توریستی، ارزش بیشتری نسبت به قیمت دارند. در کل اگر مدیریت درستی روی هزینه سفر استانبول داشته باشید، میزان رضایتتان از سفرتان هم افزایش خواهد یافت.
مدیریت درست هزینه ها و سفری دلچسب به استانبول!
اگر قصد رفتن به استانبول را دارید و در این بین، نگران هزینههای لازم هم هستید، باید طبیعی بودن این مسئله را یادآوری کنیم. چرا که تقریبا اکثریت مسافران، دلهره افزایش هزینه سفر استانبول را دارند. به همیندلیل در این مقاله به بیان جزئیات هزینه سفر استانبول پرداختیم تا شما نیز با دارا بودن هر بودجهای، یک سفر جذاب و خاطرهانگیز را برای خود رقم بزنید. با در نظرگیری تمامی این موارد و همچنین رزرو هتلتان از طریق وبسایت « پرشین هتل » میتوانید هزینههای سفر خود را به خوبی مدیریت نموده و به دغدغههایتان پیرامون اقامت در هتلی مناسب هم پایان دهید.